Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Jak získat více energie každý den?

Webinář - 27.06.2021

KDY: 27.06.2021, 18:00 - 20:00

KDE: Odkudkoliv, Webinář

VSTUPNÉ: 390 Kč

OBSAZENO: 336/350

Chci se zaregistrovat : https://www.konec-prokrastinace.cz/nazivo/registrace/2021-06-27-webinar-spanek/?_s=MAIL&utm_campaign=62af4110e0-EMAIL_CAMPAIGN_2018_11_13_03_11_COPY_02&utm_medium=email&utm_source=Konec%20prokrastinace%20%2F%20GrowJOB%20Institute&utm_term=0_007c959227-62af4110e0-113729465

 

Jak webinář funguje?

Na webinář se připojíte přes svůj telefon nebo notebook, není potřeba dalšího technického vybavení.

V den konání webináře vám do e-mailu pošleme odkaz, přes který se na webinář připojíte.

1 registrovaný email = 1 unikátní link na připojení pro jedno zařízení - pokud chcete více připojení, je potřeba udělat více registrací.

Výhody webináře

  • Zúčastníte se z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře.
  • Během druhého dne po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam, ke kterému se můžete po dobu 30 dnů vrátit.
  • Efektivní využití času - není potřeba cestovat.
  • Otázky a komunikace s lektorem, který webinář vede.

Garance spokojenosti

Otázky a odpovědi k webinářům

Jste po ránu občas doslova rozbití a máte málo energie? Potřebujete často k nastartování mysli kofein? Anebo máte problém večer s usínáním či se v noci probouzíte?

Pokud máte dlouhodobě špatný spánek, možná trpíte jako většina západní civilizace spánkovou deprivací. Ta sebou nese zhoršenou náladu, slabší vůli, demotivaci, horší paměť, riziko nadváhy či kardiovaskulárních onemocnění.

Připravili jsme pro vás proto praktickou přednášku, která shrnuje hlavní vědecké poznatky o spánku a zároveň dává sadu tipů, jak můžete svůj spánek dlouhodobě pozitivně ovlivnit. Spánek je pro spokojený život klíčová ingredience. A hlavně – každý ho můžeme díky jednoduchým změnám našich návyků zásadně zlepšit.

 

Na webináři se konkrétně dozvíte:

  • Co je cirkadiánní rytmus a proč zásadně ovlivňuje naše každodenní fungování?
  • Jak náš spánek ovlivňuje strava, stres, sport či denní světlo?
  • Jak nastavit zdravé návyky několik hodin před usnutím a zkvalitnit tak svůj spánek?
  • Jaké moderní technologie používat k měření spánku?
  • Jaké doplňky stravy opravdu zlepšují spánek podle vědeckých studií?
  • Co dělat, když se v noci probouzíme či nemůžeme z večera usnout?

Výzkumy ukazují, že pokud si lidé dopřávají dostatek kvalitního spánku a žijí v souladu se svým cirkadiánními rytmy, jsou zdravější, spokojenější, lépe jim funguje mozek a dožívají se více let.  Z přednášky si odnesete konkrétní tipy, jak optimalizovat svůj denní režim a zlepšit spánek v jakémkoliv věku.

 

Přednáší: Petr Ludwig

Petr Ludwig 14 let úspěšně podniká v ČR a poslední 2 roky v USA v oblasti vzdělávání dospělých. Napsal knihu Konec prokrastinace, která je aktuálně s 20 překlady nejprodávanější českou knihou ve světě.
Petr založil světové hnutí #Masks4All, které se v březnu 2020 dostalo do předních světových medií a mělo dosah 1.3 miliardy lidí. Za projekt dostal mezinárodní ocenění americké George Mason University pro lidi, kteří se nejvíce světově zasloužili o boj s koronavirem. Český časopis Forbes ho zařadil do žebříčku 30 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích.

Reference:

  • 3M, Avast, Cisco, KPMG, Dell, DHL, Vodafone, HP, Microsoft, Deloitte, Konica Minolta, Siemens, Komerční banka, Hypoteční banka, ČSOB, Allianz pojišťovna, Slovenská sporiteľňa, Webnode.com, Český rozhlas, Česká televize a více než 100 dalších společností a institucí.

 

Zdroj: Procrastination.com