Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Je pravdivý. Převážně sám k sobě. Umí přemoci své stíny i vnitřní kritiky. Nenechá se rozhodit tím, že mu hlava našeptává něco jiného, než srdce. Ví, čemu v sobě věřit, protože už mnohokrát udělal chybu a přišel díky rozumu o to nejlepší, co měl.

Je hluboký a  cesta k Bohu je pro něj důležitější než vztah se ženou. Partnerský vztah je pro něj přesto velmi podstatný, protože si uvědomuje sílu polarit, které obohacují jeho život. Ví, že ženský princip ke svému rozvoji potřebuje.

Umí být sám a samotu občas vyhledává. Je pokorný a všechny své rány použil jako náplasti pro sebe i pro druhé. Neobětuje se. Raději řekne s bolestí NE, než aby měl jít proti své pravdě. Není v tom tvrdohlavost a vůle ega. Umí totiž vnímat energetické rozpory v těle, když jde proti sobě.

Ctí své rodiče, protože převzal odpovědnost za svůj život. Nedává jim nic za vinu. Ví, že takhle si svůj život vybral a je vděčný za každou ránu, kterou dostal. Rodičům děkuje za život a žádná vzpomínka z dětství ho nerozesmutní. Vše, co bylo negativní vnímá jako příběh někoho jiného. Umí ho vyprávět bez sebemenšího smutku.

Je plně integrovaný do svého života a autentický. Reaguje pružně. Jeho cílem je osvobození od svých mentálních vzorců, ale i od stanovených vzorců společnosti.  Miluje výzvy, proto se stále udržuje na hranici života a smrti. To napětí, kdy neví, jak situace dopadne je pro něj velmi vzrušující. Nedovolí všednosti aby pohltila jeho potenciál.

Svou ženu miluje tak, že ji vidí. Vidí ji srdcem. Miluje její tělo, ale mnohem více ho vzrušuje její duše. V posteli se nespokojí s povrchním sexem na uvolnění emocí. Emoce uvolňuje celý den. Sex je pro něj posvátný prostor, kde se ještě více spojuje s božským a s druhou polaritou. Miluje ženinu vůni, její tvary, vzdechy, pláč i fňukání. Raduje se z její neustálé proměnlivosti a žádná z jejich rolí ho nevyvede z rovnováhy. 

Svou ženu vnímá v různých fázích. Nerozhodí ho ani její touha a vášeň a ani potřeba být ufňukanou malou holčičkou, která se potřebuje schovat do taťkovy náruče.

Umí si přiznat své strachy a slabosti, aniž by se cítil ohrožen. Umí být malý chlapec a nestydět se za to, protože své dětství a vše, co s ním bylo spjato má zpracováno a necítí žádnou křivdu. ruče.

Jeho velkou touhou, snad největší je otevřenost srdce za všech okolností, protože ví, že s otevřeným srdcem je svět přívětivý a laskavý. Umí dýchat do svého srdce lidi kolem sebe a svou otevřeností je léčí. Je pro všechny požehnáním a pilířem pevnosti a božské přítomnosti. Cítíte to z něj a jeho přítomnost vás vzrušuje.

Umí se rozhodnout a říkat miluji tě. Činit rozhodnutí mu nedělá problém. Necítí se totiž ničým ohrožený, ani bolestí srdce. Bolest srdce dobře zná a plně si uvědomuje její význam.

Takového muže může vidět jedině stejně plná a autentická žena. Ale o těch článek zvlášť.

Je vás, pánové, čím dál více. Děkujeme.

Zdroj: http://www.vendulakocianova.cz